Muziek
Sinds ik ruim 30 jaar geleden afgestudeerd ben aan het conservatorium Arnhem heb ik pianoles, zangles en muziekles gegeven in het PO (primair onderwijs), SO (speciaal onderwijs), VO (voortgezet onderwijs) en het HBO (hoger beroeps onderwijs). De laatste 15 jaar ben ik werkzaam in het voortgezet onderwijs, waar ik met veel plezier het muziek- en kunstonderwijs verzorg.


Coaching
Naast het lesgeven heb ik mij ontwikkeld als personeelscoach, docentcoach en ben ik (VELON) geregistreerd lerarenopleider geworden. Omdat het coachen mij steeds meer voldoening gaf, ben ik naast de coaching van volwassenen opgeleid tot jongerencoach. Jongeren en volwassenen helpen, begeleiden en zelf laten onderzoeken hoe zij hun weg kunnen vinden naar zelfvertrouwen, innerlijke groei en ontwikkeling heeft een andere dimensie gegeven aan mijn werk en mijn leven.


Wandelcoaching
Omdat het coachen door de omstandigheden van afgelopen jaar steeds meer wandelend en in de buitenlucht plaatsvindt, zet ik deze vorm van coaching nu bewust in. De positieve invloed van het letterlijk stappen zetten in de natuur ervaar ik als groot voordeel in het coachingsproces.